keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kissojen kuulumisia ja yhdistys esittäytyy Laitilan Agrimarketilla

Yhdistyksellä on tällä hetkellä kissoja jonkin verran. Varattuja pentuja on 10 kappaletta, jotka luovutusikään tullessaan parin viikon päästä lähtevät omiin koteihin. Yksi pentu, Leo, on vielä lisätutkimusten tarpeessa koska hän on jäänyt sisaruksiaan pienemmäksi, ja hänen sydämensä syke on turhan nopea. Hänen kanssa menemme sydänultraan vähän myöhemmin.
Alkukesän pentuja on tulossa kotia etsimään kolme kappaletta.
Kuuden meillä olevan pennun emo Tytti, on jo hiljalleen siirtymässä kotia etsivien puolelle, ja on valmis oman ihmisen luokse kunhan pennut ovat lähteneet. Hän on vähän arka tyttö, mutta hyvin rakastava, ja tulee toimeen hoitajansa kanssa hienosti.

Yhdistyksen varoja on kulunut eläinlääkärikuluihin, matolääkkeisiin, ja eläinkaupan kuivaraksuihin. Saimme lahjoituksena melkoisesti markettiruokaa, joka on tullut hyvin tarpeeseen, mutta etenkin madoista kärsivät pennut ovat helposti ripulilla markettien kuivamuonien kanssa.
Ensi viikolla rokotetaan kaikki pennut kerralla, ja siihen menee taas melkoinen summa. Jokaisesta jäsenestä olemme kiitollisia, kuten myös kaikista jotka ovat ostaneet tavaraa meidän kirppispöydältämme tms. Kissat kiittävät koko sydämestään!

Yhdistys esittäytyy Laitilan Agrimarketilla tämän viikon lauantaina kello 10.00 eteenpäin. Tervetuloa paikan päälle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti